Επιστροφή

ΔΤ 1533, 19/09/2006, 09:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 05:35 χθες, σε Σούπερ Μάρκετ, στo Πυργί του Δήμου Φαιάκων στην Κέρκυρα. Από την πυρκαγιά υπέστη υλικές ζημιές η επιχείρηση. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Διακοπή ρεύματος εκδηλώθηκε την 14:30 χθες, στους Νομούς Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Λασιθίου με  αποτέλεσμα η Υπηρεσία μας να δεχθεί 24 κλήσεις για απεγκλωβισμούς ατόμων από ανελκυστήρες. Στους απεγκλωβισμούς συμμετείχαν έξι (6) συνεργεία και δώδεκα (12) πυροσβεστικοί υπάλληλοι.

Οι έντονες βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν από την 19:27 ώρα χθες, στο νομό Αττικής, είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγεια κατοικιών και επιχειρήσεων στους Δήμους Αθηναίων, Αμαρουσίου, Αγίων Αναργύρων, Ηρακλείου, Κορυδαλλού, Μοσχάτου, Νέας Ιωνίας, Νέας Χαλκηδόνας και Ταύρου. Η Υπηρεσία μας δέχτηκε 78 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν από είκοσι εννέα (29) συνεργεία με εξήντα (60) πυροσβεστικούς υπαλλήλους