Επιστροφή

ΔΤ 1549, 13/10/2006, 11:00, Συμβάντα

Οι έντονες βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν από την 18:30 ώρα χθες, στο νησί της Ρόδου, είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγεια κατοικιών και επιχειρήσεων στις περιοχές Γενάδι, Βάτι, Κιοτάρι του Δήμου Νότιας Ρόδου και Λάρδο του Δήμου Λίνδου του Νομού Δωδεκαννήσων. Η Υπηρεσία μας δέχτηκε 27 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και παροχές βοηθείας, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν από δέκα  συνεργεία με 20 πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:57 χθες, σε υπόγειο χώρο του Δημαρχείου Μενιδίου, στη συμβολή των οδών Φιλαδελφείας και Μπόσδα. Από την πυρκαγιά  υπέστη ζημιές ένα γεωργικό μηχάνημα του Δήμου, ενώ κάηκαν ψηφοδέλτια των υποψηφίων για τις Δημοτικές Εκλογές. Στο συμβάν συμμετείχαν εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Σώος εντοπίσθηκε ο Γ. Γ., 86 ετών, στις 23:30 περίπου χθες, στην περιοχή Λιβάδια του Δήμου Ιεράπετρας Κρήτης, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Στην επιχείρηση αναζήτησης συμμετείχαν τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

Νεκρή ανασύρθηκε στις 23:55 χθες, η Κ.Ε. 44 ετών, από πηγάδι βάθους 14 μέτρων περίπου, στη συμβολή των οδών Αστυπάλαιας και Ανθέων, στην περιοχή Ξένο, στη Σαλαμίνα. Στην επιχείρηση ανάσυρσης έλαβαν μέρος 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.

 Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:10 σήμερα, σε Βιομηχανικά πλυντήρια με την επωνυμία IDEAL Α.Ε., στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου Κρήτης. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν είδη ιματισμού και μηχανήματα. Στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά  στο χώρο εκδήλωσής της. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:52, σήμερα, στο υπ αριθμ. ΙΕΥ 6695, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που βρίσκονταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Μυκάλης και Ν. Εφέσου, στο Βύρωνα. Από την πυρκαγιά υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές το παραπάνω όχημα, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε παρακείμενο σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με αριθμ. κυκλοφορίας ΥΒΥ 5271. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.