Επιστροφή

ΔΤ 1552, 20/10/2006, 10:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 11:30 χθες, σε εργοστάσιο χρωμάτων με την επωνυμία "DF DRUCKFARGEN ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε" στην λεωφόρο Μεγαρίδος 100 στον Ασπρόπυργο Αττικής. Η φωτιά λόγω της φύσης των καιγόμενων υλικών (χρώματα, πλαστικά, διαλυτικά) έλαβε γρήγορα διαστάσεις και επεκτάθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του κτιρίου που εκδηλώθηκε και το οποίο χρησιμοποιούταν ως αποθηκευτικός χώρος. Η άμεση επέμβαση των 62 πυροσβεστών με 20 οχήματα απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς σε παρακείμενα κτίρια.  Στο συμβάν παραμένουν προληπτικά δυνάμεις της Υπηρεσίας μας, για τυχόν αναζωπυρώσεις. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από την Π.Υ Ελευσίνας.

 Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 12:30 χθες, στο 9ο χλμ. Ε.Ο. Χρυσούπολης  – Ξάνθης, μεταξύ των  υπ΄αριθμ. ΡΙΤ-6475 Ι.Χ φορτηγό και ΑΜ-57154 γεωργικoύ ανελκυστήρα. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν ένα άτομο νεκρό  και ένα άτομο σοβαρά τραυματισμένο.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε προαύλιο χώρο  σχολείου στο 1ο  Τ.Ε.Ε Ν. Φιλαδέλφειας, στις 13:40 χθες, στην οδό Λαχανά και Θεσσαλονίκης στη Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν  υλικές ζημιές σε παροπλισμένα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο χώρο για μάθημα, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Νεκρός ανασύρθηκε στις 18:00 χθες, ο W.D. 54 ετών, Βρετανικής υπηκοότητας από το λιμανάκι της Αλμυρίδας, του Δήμου Βάμου Αποκορώνου, του Νομού Χανίων ο οποίος ήταν αγνοούμενος από τις 18-10-2006. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.
Απανθρακωμένο άτομο αγνώστων στοιχείων βρέθηκε, στις 09:00 σήμερα κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε μονοκατοικία, στο Δ/Δ Γεωργιανών του Δήμου Βέροιας στο  Νομό Ημαθίας. Στο συμβάν επιχείρησαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με τρία οχήματα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.