Επιστροφή

ΔΤ 1572, 12/11/2006, 11:30, Συμβάντα

Τραυματισμένος περισυλλέγει από καλάθι ανυψωτικού μηχανήματος συνεργείου καθαρισμού τζαμιών, χθες στις 13:29, στην Ε.Ο Κατερίνης-Θεσσαλονίκης (κόμβος Κατερίνης), ο Π.Ι. 35 ετών, ο οποίος είχε υποστεί ηλεκτροπληξία. Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν τρεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα κλιμακοφόρο όχημα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15:05 χθες, σε αποστακτήριο που βρίσκονταν εντός αγροτικής αποθήκης, στο κόμβο Καμπής στην Φιλιππιάδα, του Νομού Πρεβέζης. Στο χώρο της πυρκαγιάς εντοπίστηκε απανθρακωμένος ο Σ.Σ. 76 ετών. Στο συμβάν έλαβαν μέρος τρεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα όχημα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα Π.Υ. Φιλιππιάδας.

Διασωστική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις 15:20 χθες, στη θέση Βρύση Αρβανίτη στο Δ/Δ Γαρδικίου, του Δήμου Σπερχειάδας, στο Νομό Φθιώτιδος, όταν εκδρομικό λεωφορείο με 25 επιβάτες, ακινητοποιήθηκε λόγω χιονόπτωσης. Οι έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, που προσέγγισαν το λεωφορείο, απεγκλώβισαν τα 25 άτομα και τα μετέφεραν με ασφάλεια στο χωριό Γαρδίκι.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε καφετέρια, στις 15:50 χθες, στη περιοχή του Καρτερού, στο Νομό Ηρακλείου. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο χώρο της επιχείρησης και σε ηλεκτρικές συσκευές, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Ηρακλείου.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 18:40 χθες, στον 1ο όροφο και στη σοφίτα  διπλοκατοικίας, στο Δ.Δ. Ασπροβάλτου, του Δήμου Αγίου Γεωργίου, στο Νομό Θεσσαλονίκης Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στη κατάσβεση συμμετείχαν 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 22:40 χθες, σε  κατάστημα νυφικών και βαπτιστικών ειδών, στην οδό Δημητρακοπούλου 2-4, στην Τρίπολη. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν, εμπορεύματα και υπέστη ζημιές ο χώρος της επιχείρησης. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος 14 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με επτά οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.