Επιστροφή

ΔΤ 1581, 29/11/2006, 09:45, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 10:34 χθες, σε μονάδα κλιματισμού στην ταράτσα ξενοδοχείου, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 72, στο Ηράκλειο Κρήτης. Από την πυρκαγιά υπέστησαν υλικές ζημιές οι εγκαταστάσεις κλιματισμού και αερισμού. Στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωσής της. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.


Επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε στις 14:10 χθες, για την απελευθέρωση δύο σκύλων, από πηγάδι, που βρίσκεται κοντά στο Θέατρο Πέτρας στη Πετρούπολη. Στο συμβάν έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.


Υπό έλεγχο τέθηκε στις 01:45 σήμερα η πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε στις 22:00 χθες, στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου, στο Άγιο Όρος. Η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν έγκαιρη με 20 πυροσβεστικούς υπάλληλους και εννέα οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο λεβητοστάσιο, σε είδη επίπλωσης, και σε τμήμα της ξύλινης στέγης της Μονής. Προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργεί το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.