Επιστροφή

ΔΤ 1582, 30/11/2006, 09:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο 2o Γυμνάσιο Μεσολογγίου, στις 13:45 χθες, στην οδό Κύπρου 131, στο Μεσολόγγι. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν  υλικές ζημιές στα γραφεία και στη στέγη του σχολείου, στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 13 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Επιχείρηση απεγκλωβισμού 12χρονης η οποία είχε υποστεί εγκαύματα πραγματοποιήθηκε στις 15:30 χθες, από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στην οδό Φιλελλήνων 24, στην περιοχή Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Στο συμβάν συμμετείχαν 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με επτά οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά στο χώρο του διαμερίσματος. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Θεσσαλονίκης.

Επιχείρηση για την απελευθέρωση του δεξιού άνω άκρου, του Β.Μ. ετών 12, από σιδερένια κάγκελα πραγματοποιήθηκε στις 18:37 χθες, στην οδό Σαρανταπόρου 8 στην Αγία Παρασκευή Αττικής. Στο συμβάν έλαβαν μέρος τρεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με ένα όχημα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:47 χθες, σε δώμα 6όροφης πολυκατοικίας, στην οδό Φαβιέρου 13-17, στην Αθήνα. Οι 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα που μετέβησαν στον τόπο του συμβάντος, κατέσβησαν τη μικρής έκτασης πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωσής της.  Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της  Δ.Π.Υ. Αθηνών.