Επιστροφή

ΔΤ 1585, 03/12/2006, 19:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 19:05 χθες, σε μονοκατοικία, στο Δ/Δ Μονοπολάτα του Δήμου Παλλίκης, στη Κεφαλλονιά. Από την πυρκαγιά η οποία περιορίστηκε στο χώρο εκδήλωσης της (κουζίνα), προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Στην κατάσβεση συμμετείχαν τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα όχημα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 07:40 σήμερα, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου πενταόροφης οικοδομής, στην οδό Πατρών 28, στην Ανάληψη  Θεσσαλονίκης. Στο συμβάν συμμετείχαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά στο χώρο του διαμερίσματος και να απεγκλωβίσουν τον Χ.Α 25 ετών, ο οποίος είχε υποστεί αναπνευστικά προβλήματα και τον παρέλαβε όχημα του Ε.Κ.Α.Β. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Θεσσαλονίκης.


Νεκρός ανασύρθηκε ο Λ. Κ., 53 ετών, στις 08:40 σήμερα, στο Δ/Δ Λιθακίας, του Δήμου Λαγανά, στη Ζάκυνθο, όταν ο γεωργικός ελκυστήρας στον οποίο επέβαινε, ανετράπη. Στο συμβάν συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

Επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε στις 11:55 σήμερα, για την απελευθέρωση του Μ. Κ. ετών 59,  από πηγάδι βάθους 4 μέτρων, στην αγροτική περιοχή Λιβάδεια, στο Άργος. Στο συμβάν έλαβαν μέρος πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.