Επιστροφή

ΔΤ 1595, 16/12/2006, 10:00, Συμβάντα

Επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε στις 17:40 χθες, για την ανάσυρση της Ζ.Γ. 25 ετών, από χαράδρα, σε δασική περιοχή του Τατοΐου, στην Αττική. Οι έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι που έσπευσαν στο τόπο του συμβάντος με δύο οχήματα, ανέσυραν τραυματισμένη τη νεαρή γυναίκα και την παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:20 σήμερα, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου διώροφης οικοδομής, στην οδό Κριεζώτου 79, στη Χαλκίδα. Από την πυρκαγιά, η οποία περιορίστηκε στο χώρο εκδήλωσής της, προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Στην κατάσβεση συμμετείχαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Χαλκίδας.


Νεκρός εντοπίστηκε ο Τ.Χ. 101 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, η οποία εκδηλώθηκε στις 01:30 σήμερα, σε ισόγειο διαμέρισμα διπλοκατοικίας, στην οδό Αφροδίτης 14, στην Καβάλα. Από την πυρκαγιά η οικία υπέστη μικρές υλικές ζημιές, ενώ στο συμβάν έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Καβάλας.