Επιστροφή

ΔΤ 1607, 31/12/2006, 12:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 19:01 χθες, σε κουζίνα καφετέρειας στην οδό Κοραή 4, στην Αθήνα. Από την πυρκαγιά, η οποία περιορίστηκε στο χώρο εκδήλωσής της, προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 18 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με οχτώ οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:38 σήμερα σε τρία σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Τοσίτσα, στα Εξάρχεια. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν ολοσχερώς τα ΖΗΑ – 3465 και ΖΥΜ - 5370, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο ΖΧΑ - 5794, καθώς και σε εφτά κάδους απορριμμάτων. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Επιχείρηση διάσωσης ολοκληρώθηκε στις 08:30 σήμερα, για τον απεγκλωβισμό δύο θηροφυλάκων, από δύσβατη ορεινή περιοχή, λόγω καιρικών συνθηκών, στη περιοχή Άγιο Πνεύμα του Δήμου Γοργοποτάμου στο Νομό Φθιώτιδος. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα από την 7η Ε.Μ.Α.Κ.