Επιστροφή

ΔΤ 1608, 01/01/2007, 19:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 00:38 σήμερα, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην οδό Ι. Χυσοστόμου 16 στη Ν. Σμύρνη στο Νομό Αττικής. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωση της. Από την πυρκαγιά υπέστησαν εγκαύματα η Π. Σ. ετών 63 και η Π.Α. ετών 40. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 06:30 σήμερα, σε διώροφη οικία στο Δ/Δ Ανω Λούβρου της Αρχαίας Ολυμπίας στο Νομό Ολυμπίας. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Από την πυρκαγιά υπέστη ελαφρά εγκαύματα η Γ.Ν ετών 86. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:05 σήμερα, σε μονοκατοικία, στο Δ/Δ Ασημενίου του Δήμου Διδυμοτείχου στο Νομό  Έβρου. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα, οι οποίοι κατά την διάρκεια της κατάσβεσης, εντόπισαν νεκρή, την Ν.Δ. 92 ετών. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.