Επιστροφή

ΔΤ 1613, 09/01/2007, 09:30, Συμβάντα

Νεκρός ανασύρθηκε στις 00:05 σήμερα ο 46χρονος κυνηγός Σ.Α., ο οποίος αναζητείτο από την 06-01-07, από βραχώδη περιοχή στο Όρος Ελικώνα, στο Δ/Δ Στειρίου του Δήμου Διστόμου, στη Βοιωτία. Στην επιχείρηση ανάσυρσης έλαβαν μέρος δέκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα και ένα διασωστικό σκύλο από την 7η  Ε.Μ.Α.Κ., ενώ για την αναζήτησή του κινητοποιήθηκε προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ, του Στρατού και εθελοντικής ομάδας διάσωσης.

                           

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 07:28 χθες, σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ 14, στη Νέα Σμύρνη. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με οχτώ οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωσής της, όπου προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 09:20 χθες, σε ισόγεια αποθήκη ψυκτικών ειδών και σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Πανεπιστημίου 86, στην Πάτρα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές σε  ηλεκτρικές συσκευές, είδη ιματισμού και έπιπλα. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 14 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Πατρών.