Επιστροφή

ΔΤ 1617, 15/01/2007, 09:45, Συμβάντα

Νεκρός εντοπίστηκε ο Π.Ι. 99 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 17:45 την 13-01-2007, σε μονοκατοικία, στο Δ/Δ Γλύφας του Δήμου Τολοφώνος στο Νομό Φωκίδας. Από την πυρκαγιά η οικία υπέστη μικρές υλικές ζημιές, ενώ στο συμβάν έλαβαν μέρος πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δυο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Ναυπάκτου.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 09:55 χθες, στον 1ο όροφο διώροφης κατοικίας, στο Δ/Δ Καλεντζίου στο Νομό Αχαΐας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές σε έπιπλα, είδη κλινοστρωμνής και οικοσκευές. Στην κατάσβεση συμμετείχαν δεκατρείς πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 23:30 σήμερα στον 1ο όροφο διώροφης κατοικίας, στην οδό Μαγνησίας 13 στον Πύργο. Στην κατάσβεση συμμετείχαν εννιά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωσή της, ενώ εντόπισαν νεκρή την Μ.Γ. 85 ετών. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Πύργου.


Κατά τη διάρκεια της νύχτας, και συγκεκριμένα περί της 02:20, σημειώθηκαν δυο πυρκαγιές σε υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου και της Μillennium Bank, στην οδό Αιγαίου 81 και 85 αντίστοιχα, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Τα περιστατικά αντιμετωπίστηκαν άμεσα από την Υπηρεσία μας χωρίς οι πυρκαγιές να λάβουν διαστάσεις. Προανάκριση διενεργείται από το  Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Θεσσαλονίκης.