Επιστροφή

ΔΤ 1624, 26/01/2007, 09:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 18:06 χθες, σε Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της FORD, στη συμβολή της Λεωφόρου Κηφισού και Παπακυριαζή, στο Περιστέρι Αττικής. Από την πυρκαγιά, καταστράφηκαν ανταλλακτικά και είδη αυτοκινήτου, ενώ υπέστη ζημιές μέρος των εγκαταστάσεων της επιχείρησης. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 35 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δέκα οχήματα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, και συγκεκριμένα περί της 23:59, σημειώθηκαν δυο πυρκαγιές σε υποκαταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας και της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό Σκουφά 6 και 11 αντίστοιχα, στο Κολωνάκι.
Τα περιστατικά αντιμετωπίστηκαν άμεσα από την Υπηρεσία μας χωρίς οι πυρκαγιές να λάβουν διαστάσεις. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 08:00 σήμερα σε μονοκατοικία στο Δ/Δ Πεπονιάς του Δήμου Σκουτάρεως στο Νομό Σερρών. Στην κατάσβεση συμμετείχαν τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωσή της, ενώ εντόπισαν νεκρό τον Γ.Γ. 80 ετών. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Σερρών.

Συνολικά 53 αγροτοδασικές πυρκαγιές σημειώθηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα, όλες οι πυρκαγιές τέθηκαν υπό έλεγχο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.