Επιστροφή

ΔΤ 1627, 31/01/2007, 11:15, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:45 χθες, σε κατοικία στην οδό Πάροδος Πηλίου 29α στην Πάτρα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές σε ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα και είδη ιματισμού. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν δέκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 19:49 χθες, σε κατοικία στο Δ/Δ Αγροκηπίου του Δήμου Αρμενίου στη Λάρισα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές στον οικιακό εξοπλισμό, έπιπλα και στη στέγη της οικίας. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 13 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 19:30 σήμερα, σε μονοκατοικία στο Δήμο Πλατάνου Ναυπακτίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές στη στέγη στα παράθυρα και στις πόρτες της οικίας. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.