Επιστροφή

ΔΤ 1630, 05/02/2007, 12:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 07:02 χθες, σε συνεργείο οχημάτων, στην οδό Ναρκίσσου 39, στο Μενίδι. Από την πυρκαγιά, η οποία περιορίστηκε στο χώρο των γραφείων της επιχείρησης όπου και εκδηλώθηκε, προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Στην κατάσβεση συμμετείχαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 07:55 χθες σε εστιατόριο, στην οδό Παμβώτιδας 3 στα Ιωάννινα. Από την πυρκαγιά υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές ο εξοπλισμός του εστιατορίου (έπιπλα, ηλεκτρικά είδη, ηλεκτρικές εγκαταστάσεις). Στην κατάσβεση συμμετείχαν 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Επιχειρήσεις διάσωσης λόγω χιονόπτωσης, πραγματοποιήθηκαν χθες: α) στις 10:30 στην περιοχή Κοσμοπηγάδι & Σάπια βρύση στο Νομό Αχαΐας για τον απεγκλωβισμό 6 ατόμων και β) στις 11:30 στην E.O. Πούντας-Καλαβρύτων για τον απεγκλωβισμό 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων. Τα παραπάνω περιστατικά αντιμετωπίστηκαν άμεσα από την Υπηρεσία μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 16:40 χθες, σε τριώροφη οικία στο Δ/Δ Σταυρού του Δήμου Ρεντίνας στο  Νομό Θεσσαλονίκης. Ζημιές προκλήθηκαν κυρίως στη σοφίτα και στη σκεπή του οικήματος. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.