Επιστροφή

ΔΤ 1631, 08/02/2007, 11:00, Συμβάντα

Διαρροή αμμωνίας σημειώθηκε στις 17:55 χθες, σε  παγοποιείο, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 59 στον Ασπρόπυργο. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν 21 πυροσβέστες με εφτά οχήματα και ειδικό εξοπλισμό (ανιχνευτές αμμωνίας, ειδικές στολές κ.α. ) οι οποίοι αφού έλαβαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, για την αποφυγή και πρόκληση ατυχήματος, προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση της διαρροής.

Ατύχημα σημειώθηκε στις 18:01 χθες, σε ανελκυστήρα πολυκατοικίας, στην οδό Νεοσοικών 27 στο Πειραιά, όταν το δεξί κάτω άκρο, της Α.Μ. 3 ετών, εγκλωβίστηκε ανάμεσα στον θάλαμο του ανελκυστήρα και στον τοίχο του φρεατίου. Ο απεγκλωβισμός πραγματοποιήθηκε άμεσα και χωρίς ιδιαιτέρα προβλήματα για την υγεία της ανήλικης. Στην επιχείρηση συμμετείχαν εφτά πυροσβέστες με δύο οχήματα. Την τραυματισμένη  παρέλαβε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:20 χθες, σε εργοστάσιο με δομικά υλικά με την επωνυμία «ΔΟΜΥΛΙΚΟ Α.Ε.», στην Λεωφόρος Φυλής 81 στα Άνω Λιόσια Αττικής. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν πρώτες ύλες και μέρος της ηλεκτρολογικής και μηχανολογικής εγκατάστασης του εργοστασίου. Στην κατάσβεση της συμμετείχαν 36 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 12 οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 22:10 χθες, στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας, στο Λαύριο Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν  υλικές ζημιές, σε έπιπλα και στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό της εκκλησίας, ενώ ρυπάνθηκαν από τους καπνούς  αγιογραφίες και ο χώρος. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος τέσσερις  πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Λαυρίου.