Επιστροφή

ΔΤ 1632, 09/02/2007, 09:45, Συμβάντα

Απανθρακωμένη βρέθηκε η Ε.-Φ. Ε. 82 ετών, στις 08:55 χθες, κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Πετροτσοπούλου 10, στα Ιωάννινα. Στο συμβάν επιχείρησαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Νεκρός εντοπίστηκε ο Γ.Γ. 82 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 21:25 χθες, σε δωμάτιο γηροκομείου, στην οδό Θάσου 20 στην Κομοτηνή. Στο συμβάν έλαβαν μέρος έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με δυο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά σημειώθηκε στις 22:45 χθες, σε έξι κάδους απορριμμάτων, στη συμβολή των οδών  Μητροπόλεως και Κούσκουρα στη Θεσσαλονίκη. Η πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε άμεσα από την Υπηρεσία μας, με εννέα πυροσβεστικούς υπαλλήλους και τρία οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:20 σήμερα, σε ιστιοφόρο (PINNA 2), το οποίο βρισκόταν      εντός του ναυπηγείου Κουπετώρη Ε.Π.Ε., στην οδό Αγίου Νικολάου 43, στη Σαλαμίνα. Στο συμβάν συμμετείχαν τρεις πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι και απέτρεψαν την ολοσχερή καταστροφή του ιστιοφόρου.