Επιστροφή

ΔΤ 1636a, 13/02/2007, 16:15, Εκδηλώσεις

 

«Εκδήλωση  της  Ε.Α.Π.Σ.  για τη νέα χρονιά»

Εκδήλωση για τη νέα χρονιά, πραγματοποίησε σήμερα η Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Βύρωνα Πολύδωρα και του Αρχηγού του Π.Σ. Αντιστράτηγου Ανδρέα Κόη, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Καρύδης Δημήτριος ως εκπρόσωπος του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Μανωλάκης Άγγελος, η κ. Συλβάνα Ράπτη και η κ. Τόνια Αντωνίου, ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Πέτρος Μαντούβαλος, εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε. κ. Ιωάννης Νάκης, εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Θεοδωρακίδης, ο Πρόεδρος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κ. Σπύρος Παπασπύρου, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών φορέων των Σωμάτων Ασφαλείας, σύσσωμη η Πυροσβεστική Ηγεσία καθώς και πλήθος αξιωματικών του Π.Σ.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ένωσης, Πύραρχος κ. Νικόλαος Διαμαντής αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της Ε.Α.Π.Σ. για τη χρονιά που πέρασε, ενώ έθεσε τους στόχους της χρονιάς που διανύουμε.

Ο κ. Υπουργός κατά το χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων: «ευχαριστώ τους Αξιωματικούς για τη συνεργασία τους μαζί μου, με την Κυβέρνηση. Ευχαριστώ τους Αξιωματικούς ιδιαιτέρως γιατί δύνανται να εμπνέουν τους διοικούμενους τους και να τους συντάξουν σε μια ενότητα προσπάθειας. Ο Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος κρατεί την πειθαρχία και την ιεραρχία, υπηρετώντας παράλληλα και την αρχή της ισοτιμίας προς την προσωπικότητα και του τελευταίου Πυροσβέστη. Κρατήστε το αυτό. Ενισχύστε το αυτό και εμείς είμαστε δίπλα σας. Σας ευχαριστώ. Εύχομαι μια καλή χρονιά σε όλους».