Επιστροφή

ΔΤ 1640, 18/02/2007, 19:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01:08 χθες, σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στη συμβολή των οδών Πρωτεσιλάου και Αιάκου στο Ίλιον Αττικής. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, βιβλία, μοκέτες και έπιπλα. Στην κατάσβεση συμμετείχαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:20 χθες, σε υπόγειο μονοκατοικίας, στη περιοχή Πετράλωνα στην Τανάγρα Βοιωτίας. Από την πυρκαγιά υπέστησαν υλικές ζημιές ο λέβητας, ο καυστήρας και εργαλεία. Στην κατάσβεση συμμετείχαν τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωσής της. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 19:00 χθες, σε μάντρα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στο 6ο χλμ. της Ε.Ο Ξάνθης-Καβάλας στην Ξάνθη. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο φορτηγά. Στην κατάσβεση συμμετείχαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.