Επιστροφή

ΔΤ 1646, 27/02/2007, 11:00, Συμβάντα

 

Τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε, στις 14:40 χθες, ο Κ.Γ. ετών 54, ο οποίος καταπλακώθηκε από τοιχώματα τάφρου οικοδομής στην οδό 25ης Μαρτίου στην Κυπαρισσία στο Νομό Μεσσηνίας, όπου εργαζόταν. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού έλαβαν μέρος  τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα όχημα.

 

 Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:00 σήμερα, σε συνεργείο αυτοκινήτων και ανταλλακτικών, στην Εθνική Οδό Θεσ/κης-Σερρών (έναντι εργοστασίου ΤΙΤΑΝ). Από την πυρκαγιά  προκλήθηκαν υλικές ζημιές (στο φούρνο-βαφείο, στον τράκτορα, σε ανταλλακτικά και εργαλεία της επιχείρησης). Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 16  πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 7 οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Θεσσαλονίκης.

 

 Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:59 σήμερα, σε τρία κοντέινερ που περιείχαν είδη οικοσκευών και βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις  της μεταφορικής εταιρείας Attica Moners, στην οδό Λουτρού 6, στο Μενίδι. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με  έξι  οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

 

Νεκρή εντοπίστηκε η Κ.Α., 90 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 06:05 σήμερα, σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην οδό Μονής Σέλτσου 5, στα Άνω Πατήσια. Από την πυρκαγιά υπέστη υλικές ζημιές η οικία, ενώ στο συμβάν έλαβαν μέρος  15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι  με 5 οχήματα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το  αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της  Υπηρεσίας μας.