Επιστροφή

ΔΤ 1652, 09/03/2007, 10:00, Συμβάντα

Επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε στις 10:00 χθες, στην περιοχή Κάμπος, στο Δ/Δ Λίμνης του Νομού Κορινθίας, όπου εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι νεκρός ο D.R. βουλγαρικής υπηκοότητας. Για την ανάσυρση του άτυχου άνδρα μετέβησαν τον τόπο του συμβάντος τρεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα όχημα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 13:18 χθες, σε στεγνοκαθαριστήριο που βρίσκεται στον ισόγειο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Ζαΐμη 33, στα Εξάρχεια. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές στα εμπορεύματα και τις ηλεκτρικές συσκευές της επιχείρησης, ενώ υπέστησαν ελαφρά εγκαύματα ο Κ.Α. και ο Α.Ν. αλβανικής καταγωγής, στη προσπάθεια τους να περιορίσουν την έκταση της πυρκαγιάς. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:35 σήμερα, σε δύο κέντρα διασκέδασης (beach bar), στο Δ/Δ Ποτίδαιας του Δήμου Μουδανιών στο Νομό Χαλκιδικής. Στην κατάσβεσή τους έλαβαν μέρος δώδεκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της αρμόδιας Υπηρεσίας.

Πυρκαγιές εκδηλώθηκαν από τις 15:54 μέχρι και τις 20:55 χθες, σε 24 κάδους απορριμμάτων και δύο μηχανήματα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ), στο κέντρο της Αθήνας. Στη κατάσβεση των πυρκαγιών έλαβαν μέρος συνολικά 40 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 14 οχήματα, που τις αντιμετώπισαν στο σύνολο τους χωρίς  ιδιαίτερα προβλήματα.