Επιστροφή

ΔΤ 1653, 10/03/2007, 11:00, Συμβάντα

Νεκρή εντοπίστηκε η Τ.Σ. 98 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 18:50 χθες, σε δωμάτιο μονοκατοικίας, στην οδό Βασάνη 83 στο Δήμο Βόλου του Νομού Μαγνησίας. Στο συμβάν έλαβαν μέρος πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με δυο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:20 χθες, σε διώροφη παλαιά νεοκλασική κατοικία, στην περιοχή Σαράντα Σπίτια στο Δήμο Κρανιδίου του Νομού Αργολίδος. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στη οικία. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 21:42 χθες, σε δύο σκάφη αναψυχής που βρίσκονταν στα ναυπηγεία «ΠΑΠΙΛΑ» στη Λεωφ. Δημοκρατίας στο Πέραμα. Από την πυρκαγιά υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές το πρώτο σκάφος, μήκους 23 μέτρων και μικρές ζημιές στην πλώρη το δεύτερο, μήκους 33 μέτρων, χωρίς ωστόσο αυτή να επεκταθεί περεταίρω σε άλλα σκάφη. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 40 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 17 οχήματα και το πυροσβεστικό πλοιάριο «Καραβασίλης».