Επιστροφή

ΔΤ 1654, 11/03/2007, 21:30, Συμβάντα

Νεκρός ανασύρθηκε ο Α. Θ., 51 ετών, στις 22:00 χθες, στην αγροτική περιοχή της κοινότητας Αχλαδόκαμπου στο Νομό Αργολίδας, όταν ο γεωργικός ελκυστήρας στον οποίο επέβαινε, ανετράπη. Στο συμβάν συμμετείχαν εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε προκατασκευασμένη μονοκατοικία, στις 00:40 σήμερα, στην επαρχιακή οδό Κιάτου - Σουλίου, στο Νομό Κορινθίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 14 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με επτά οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:50 σήμερα, στο υπ΄αριθμ. SK-2000T-992AE συρόμενο φορτηγό αυτοκίνητο στο 1ο χλμ .Ε.Ο. Ιάσμου – Ξάνθης. Το φορτηγό το οποίο μετέφερε στρώματα και μεταλλικούς σκελετούς υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα  οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 18:30 σήμερα, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων, στο Δ/Δ Νταϊλάκη του Δήμου Καστοριάς, στον Νομό Καστοριάς.  Από την πυρκαγιά υπέστη υλικές ζημιές η Εκκλησία. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.