Επιστροφή

ΔΤ 1655, 13/03/2007, 10:05, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:25 σήμερα, σε ψησταριά, στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού 21, στη Νέα Ιωνία Αττικής. Από την πυρκαγιά υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές ο εξοπλισμός του καταστήματος (έπιπλα, ηλεκτρικά είδη, ηλεκτρικές εγκαταστάσεις). Στην κατάσβεση συμμετείχαν 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με εφτά οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 03:49 σήμερα, σε κέντρο διασκέδασης, με την επωνυμία «Ρούμπιν», το οποίο βρισκόταν εκτός λειτουργίας, στην οδό Βασιλείου του Μεγάλου 39, στο Ρούφ Αττικής. Από την πυρκαγιά υπέστη υλικές ζημιές ο χώρος της επιχείρησης. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 40 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 12 οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 07:03 σήμερα, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Μουραιή 3, στο Νέο Κόσμο Αττικής. Στο συμβάν έλαβαν μέρος οχτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, ενώ στην προσπάθειά να κατασβήσει την πυρκαγιά  ο Χ.Α. 46 ετών, ιδιοκτήτης του διαμερίσματος υπέστη ελαφρά εγκαύματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.