Επιστροφή

ΔΤ 1659, 20/03/2007, 09:00, Συμβάντα

Mικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 19:15 χθες, σε γραφεία του Αλβανικού Προξενείου στην οδό Τσιμισκή 43 στη Θεσσαλονίκη. Στο συμβάν συμμετείχαν 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.  Διενεργείται έρευνα για την εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:28 χθες, σε συνεργείο αυτοκινήτων στην οδό Θηβών 429  στο Περιστέρι. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και στον μηχανολογικό εξοπλισμό του συνεργείου. Το συμβάν αντιμετωπίστηκε άμεσα από 11 πυροσβεστικούς υπαλλήλους και πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 23:05 χθες, σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Ιωνίας 41 στο Ν. Ψυχικό στην Αθήνα. Από την πυρκαγιά υπέστη ελαφρά εγκαύματα στα κάτω άκρα η Ξ.Α. 92 ετών, ενώ  προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα. Στην κατάσβεση συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της  Υπηρεσίας μας.