Επιστροφή

ΔΤ 1660, 21/03/2007, 10:20 Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 16:07 χθες, σε γραφεία της Τράπεζας EUROBANK, στην οδό Φίλωνος 96-98, στον Πειραιά. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε γραφεία της Τράπεζας στον 5ο και 6ο όροφο, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης, έλαβαν μέρος 36 πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με 12 οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:51 χθες, σε αποθήκη super market με την επωνυμία «Προμηθευτική», στη συμβολή των οδών Φαέθωντος και Φαιδριάδων 34, στην Κυψέλη.Στην κατάσβεση συμμετείχαν 25 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 11 οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στις 18:20 χθες, στο Δ/Δ Λιθιάς του Δήμου Αγίων Αναργύρων του Νομού Καστοριάς. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Καστοριάς.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:50 χθες, σε αποθηκευτικό χώρο των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων με την επωνυμία «Club Med», που βρίσκεται στην περιοχή της Λιχάδας, του Νομού Ευβοίας. Από την πυρκαγιά υπέστη ελαφρά εγκαύματα ο Κ.Ρ., ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που σημειώθηκαν κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα,  η Υπηρεσία μας:

1) στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αττικής, δέχτηκε 15 κλήσεις για  παροχή βοηθείας  (κοπή δέντρων και απομάκρυνση αντικειμένων).

2) στις περιοχές των Δήμων Ηγουμενίτσας, Άρτας, Πρέβεζας και Κόνιτσας, δέχτηκε 12 κλήσεις για κοπή δέντρων.

3) σε περιοχές της Νήσου Κέρκυρας, δέχτηκε 7 κλήσεις για κοπή δέντρων.

Στο σύνολό τους τα συμβάντα αντιμετωπίστηκαν άμεσα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα