Επιστροφή

ΔΤ 1661, 22/03/2007, 10:20, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 13:25 χθες, σε θερμοκήπιο στο Δ/Δ Μεσόκαμπος του Δήμου Πυθαγορείου στη Σάμο. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημίες στον εξοπλισμό τηςεπιχείρησης, καθώς και σε ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο άνευ αριθμού κυκλοφορίας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν δέκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της  Π.Υ. Σάμου.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15:11 χθες, σε μονοκατοικία στην οδό Τατοΐου 84 στην Κηφισιά στην Αθήνα. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 13 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της  Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Νεκρός εντοπίστηκε ο Μ.Γ., 53 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 15:30 χθες, σε μονοκατοικία, στο Δ/Δ Λάδη του Δήμου Μεταξάδων του Νομού Έβρου. Από την πυρκαγιά υπέστη υλικές ζημιές η οικία, ενώ στο συμβάν έλαβαν μέρος  τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δυο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Διδυμοτείχου.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 19:19 χθες, στο υπ΄ αριθμ. ΕΚΑ-1371 φορτηγό αυτοκίνητο στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της γέφυρας Μεταμόρφωσης. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος έντεκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα  οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:00 χθες, σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην οδό Κασσάνδρου 95 στην Θεσσαλονίκη. Στο συμβάν έλαβαν μέρος εφτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δυο  οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά στο καθιστικό του διαμερίσματος, ενώ στην προσπάθειά να κατασβήσει την πυρκαγιά η Μ.Ε. 60 ετών, υπέστη ελαφρά εγκαύματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Θεσσαλονίκης.

Νεκρή εντοπίστηκε η Χ.Σ., 80 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 03:27 σήμερα, σε ισόγειο διαμέρισμα, στην οδό Σαχτούρη 21, στο Αιγάλεω Αττικής. Η πυρκαγιά περιορίστηκε στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, ενώ στο συμβάν έλαβαν μέρος έντεκα  πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της  Δ.Π.Υ. Αθηνών.