Επιστροφή

ΔΤ 1663, 24/03/2007, 10:55, Συμβάντα

Διαρροή αμμωνίας σημειώθηκε στις 17:35 χθες, από ψυκτικό μηχάνημα αποθήκευσης και συντήρησης προϊόντων της εταιρείας «MEDITERANIAN», στη Λεωφόρο Νάτο 100 στον Ασπρόπυργο. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν 18 πυροσβέστες με οχτώ οχήματα και ειδικό εξοπλισμό, οι οποίοι αφού έλαβαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, για την αποφυγή και πρόκληση ατυχήματος, προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση της διαρροής.

Νεκρός εντοπίστηκε ο Σ.Γ., 64 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 20:38 χθες, σε μονοκατοικία, στην οδό Παπαφλέσσα 17, στην Αγία Βαρβάρα  του Νομού Αττικής. Από την πυρκαγιά υπέστη μικρές υλικές ζημιές η οικία, ενώ στο συμβάν έλαβαν μέρος έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δυο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Mικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 02:25 σήμερα, στην κεντρική είσοδο του Υπουργείου Ανάπτυξης στην πλατεία Κάνιγγος στην Αθήνα. Στο συμβάν συμμετείχαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Διενεργείται έρευνα για την εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς.