Επιστροφή

ΔΤ 1668, 30/03/2007, 11:15, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:00 χθες, σε αποθηκευτικό χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγρινίου. Από την πυρκαγιά που περιορίστηκε στον αρχικό χώρο εκδήλωσής της, καταστράφηκαν γεωργικά εργαλεία. Στην κατάσβεση της  πυρκαγιάς συμμετείχαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Αγρινίου.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:40 χθες, στο υπ΄ αριθμ. SK-925-PS φορτηγό αυτοκίνητο, που μετέφερε φιαλίδια βουτανίου, όταν αυτό ανετράπη, στην Περιφερειακή οδό Σχηματαρίου – Οινοφύτων στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Λόγω των εύφλεκτων και εκρηκτικών υλικών που μετέφερε το φορτηγό, η πυρκαγιά επεκτάθηκε και προξένησε ζημιές σε παρακείμενη οικία καθώς και σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτ/το. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 50 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 15  οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Οινοφύτων. 

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 23:38 χθες, σε αγροτική αποθήκη, στο Δ/Δ Ρόγγια του Νομού Τρικάλων. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε αγροτικά μηχανήματα, καθώς και σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν δέκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της  Π.Υ. Τρικάλων.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01:30 σήμερα, σε εργοτάξιο με την επωνυμία ΛΑΡΚΟ.Γ.Μ.Μ. Α.Ε. στην περιοχή Άγιος Ιωάννης, στο Δ/Δ Λάρυμνας, στη Θήβα. Από την πυρκαγιά που περιορίστηκε στον αρχικό χώρο εκδήλωσής της, καταστράφηκαν καλώδια και ηλεκτρικοί πίνακες. Το συμβάν αντιμετωπίστηκε άμεσα από τέσσερις πυροσβεστικούς υπαλλήλους με δυο  οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Θήβας.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 05:40 σήμερα, σε υπόγειο χώρο καταστήματος με ιατρικά είδη, στην οδό Παλαιολόγου 39 στην Αλεξανδρούπολη. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο κατάστημα. Στην κατάσβεση συμμετείχαν τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωσής της. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης.