Επιστροφή

ΔΤ 1670, 01/04/2007, 22:30, Συμβάντα

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15:20 χθες, σε εργοστάσιο παραγωγής κ΄ εμπορίας χάρτου, έκτασης 1.500 τ.μ περίπου, της εταιρείας «FORME.», στη ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας. Η πυρκαγιά, λόγω των εύφλεκτων υλικών, έλαβε γρήγορα διαστάσεις, προξενώντας σοβαρές ζημιές στην επιχείρηση, σε ένα επαγγελματικό Ι.Χ. τύπου VAN  καθώς και σε δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα. Ωστόσο, οι 23 πυροσβέστες, που έσπευσαν στο σημείο με 11 οχήματα, απέτρεψαν τον κίνδυνο εξάπλωσης στις παρακείμενες επιχειρήσεις. Προανάκριση, για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Πρέβεζας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01:35 σήμερα, σε επικαθήμενη καρότσα νταλίκας στο 18ο χλμ Π.Ε.Ο. Αιγινίου – Κατερίνης. Από την πυρκαγιά κάηκε ολοσχερώς η καρότσα και το φορτίο της (φυτά φυτωρίου). Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά  εκδηλώθηκε στις 06:18 σήμερα, στο υπ΄αριθμ. ΙΖΟ-3523 επαγγελματικό τύπου VAN, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Α. Βιτάλη 19 Α  στο Χολαργό. Από την πυρκαγιά υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές το επαγγελματικό το οποίο ήταν φορτωμένο με χαρτικά και τρόφιμα καθώς και το υπ΄αριθμ. Ι ΒΒ-4994 Ι.Χ. αυτοκίνητο.  Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.