Επιστροφή

ΔΤ 1671, 03/04/2007, 09:10, Συμβάντα

Απανθρακωμένη εντοπίσθηκε στις 07:30 χθες, η Ρ.Π. , 85 ετών, κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στη μονοκατοικία όπου διέμενε, στο Δ.Δ. Τυχερού, στο Ν. Έβρου. Από την πυρκαγιά η μονοκατοικία υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στις 20:30 χθες, στο Δ/Δ Κρεμμυθά, του Δήμου  Κασσωπαίων, στο Νομό Κέρκυρας. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν είδη ιματισμού, είδη κλινοστρωμνής, έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Κέρκυρας.

Πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε δώδεκα κάδους απορριμμάτων στις 01:20 σήμερα, στην περιοχή Αρόης, του Δήμου Πατρών, στο Νομό Αχαΐας. Η Υπηρεσία μας έλαβε μέρος με έξι πυροσβεστικούς υπαλλήλους και δύο οχήματα και όλα τα συμβάντα αντιμετωπίστηκαν άμεσα.