Επιστροφή

ΔΤ 1677, 10/04/2007, 09:30, Συμβάντα

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 13:52 χθες, σε Μεζεδοπωλείο, στην οδό Αλκιβιάδου  93, στον Αγ. Παντελεήμονα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον εξοπλισμό της επιχείρησης. Στην κατάσβεση συμμετείχαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις  17:20 χθες, για την απελευθέρωση  κεφαλής του Γ. Π. ετών 4 από κάγκελα, στην οδό Αγνώστων Πολυτεχνείου στην Κέρκυρα. Στο συμβάν έλαβαν μέρος πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Σώος και καλά στην υγεία του εντοπίστηκε ο Σ.Ο., ετών εννιά,  στις 18:05 χθες, στην περιοχή Μοχού του Δήμου Μαλλίων, του Νομού Ηρακλείου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί και αναζητούνταν από την 8η Απριλίου. Στην επιχείρηση εντοπισμού του, η υπηρεσία μας έλαβε μέρος με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες, καθώς  και ομάδα της τρίτης (3ης) ΕΜΑΚ, αποτελούμενη από ένα  ειδικό διασωστικό σκύλο και οκτώ άτομα.

Σώος και καλά στην υγεία του εντοπίστηκε ο Α.Σ., ετών 30,  στις 07:35 σήμερα, στο 20 χλμ της Π.Ε.Ο. Ελευθερούπολης – Σερρών, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στο Παγγαίο όρος στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος και αναζητούνταν από την 9η Απριλίου. Στην επιχείρηση εντοπισμού του, η υπηρεσία μας έλαβε μέρος με ένα όχημα και τέσσερις πυροσβέστες.