Επιστροφή

ΔΤ 1684, 20/04/2007, 10:45, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε τροχόσπιτο στις 10:25 χθες, στο Κάμπινγκ «ΕΛΛΑΣ», στην Κάτω Γατζέα Πηλίου. Από την πυρκαγιά, προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο τροχόσπιτο. Στο έργο της κατάσβεσης, έλαβαν μέρος τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Βόλου.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 23:45 χθες, στα γραφεία του 2ου Λυκείου Παπάγου, στην οδό Ιωνίας 19. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωσής της. Προανάκριση  διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:27 σήμερα, σε κάδο απορριμμάτων  στη συμβολή των οδών Κρήτης και Μελά στο Χολαργό, η οποία επεκτάθηκε στο υπ΄ αριθμ. ΖΜΝ – 4865 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και  υπ΄ αριθμ. ΥΒΡ - 4335 Ι.Χ. φορτηγό, τα οποία ήταν σταθμευμένα πλησίον του κάδου, ενώ από την έκρηξη που έγινε στο φορτηγό,  προκλήθηκαν υλικές ζημιές και σε άλλα παρακείμενα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.