Επιστροφή

ΔΤ 1687, 25/04/2007, 10:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 18:00 χθες, σε υπόγεια αίθουσα του ολοήμερου 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε είδη εξοπλισμού του σχολείου (θρανία, καρέκλες κ.α.). Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01:57 σήμερα, σε υπόγειο τριώροφης βιοτεχνίας εισαγωγής υαλικών - πλαστικών, στη οδό Κωνσταντινουπόλεως 72 στο Βοτανικό. Από την πυρκαγιά που περιορίστηκε στον αρχικό χώρο εκδήλωσής της, προκλήθηκαν υλικές  ζημιές στην επιχείρηση. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος  οχτώ  πυροσβέστες,  με τρία οχήματα Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:08 σήμερα, σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό Γρηγορίου Αυξεντίου 86 στα Ιλίσια. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα γραφεία της Τράπεζας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση  διενεργείται  από το  αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.