Επιστροφή

ΔΤ 1691, 30/04/2007, 10:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01:54 χθες, στα υπ΄ αριθμ. ΖΜΥ-5170, ΖΖΒ-8098 και ΖΚΑ-7002  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποίο ήταν σταθμευμένα στην οδό Αγάθωνος 5, στο Σύνταγμα. Από την πυρκαγιά υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος έντεκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιές σε 24 κάδους απορριμμάτων σημειώθηκαν, από τις 01:20 έως 06:48 χθες, στους Δήμους Αθηναίων και Καισαριανής. Για την αντιμετώπιση των συμβάντων η Υπηρεσία μας επενέβη άμεσα με 15 πυροσβεστικούς υπαλλήλους και πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται, από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 00:55 σήμερα, σε κατάστημα ειδών ρουχισμού, στην οδό Υψηλάντου 27, στην Καρδίτσα. Από την πυρκαγιά υπέστησαν ζημιές τα εμπορεύματα και τα έπιπλα της επιχείρησης, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και στη στέγη παρακείμενου καταστήματος. Στην κατάσβεση συμμετείχαν έντεκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Καρδίτσας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:41 σήμερα, σε κατάστημα της Millennium Bank, στην οδό Φιλολάου 152, στο Παγκράτι της Αθήνας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) και στον προθάλαμο της Τράπεζας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος εφτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δυο οχήματα. Προανάκριση  διενεργείται  από το  αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.