Επιστροφή

ΔΤ 1692, 02/05/2007, 10:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:10 χθες, στα υπ΄ αριθμ. ΥΑΚ-8073 και ΥΖΧ-9516 Ι.Χ. VAN αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα στη Νέα Καρβάλη, του Δήμου Καβάλας, στο Νομό Καβάλας. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος τρείς πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα όχημα, ενώ προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 06:26 χθες, σε εργοστάσιο μηχανημάτων συσκευασίας και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων, στο 85ο χλμ Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν εμπορεύματα και προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στον εξοπλισμό της επιχείρησης. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 10 οχήματα. Προανάκριση, για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:50 χθες, σε ισόγειο κατάστημα ειδών ρουχισμού με την επωνυμία «Κλωστοϋφαντουργία Α.Ε.», στην συμβολή των οδών Λ. Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως, στα Σεπόλια, του Νομού Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές σε εμπορεύματα, ενώ στην κατάσβεση συμμετείχαν δεκαεφτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με οχτώ οχήματα. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση, από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:55 σήμερα, σε εργοστάσιο γαλακτοκομικών προϊόντων, στο Δ/Δ Σμαρίου, του Δήμου Καστελίου, στο Νομό Ηρακλείου. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν  σοβαρές ζημιές στον εξοπλισμό της επιχείρησης. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος οχτώ  πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση, για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 06:05 σήμερα, σε  βιοτεχνία κατασκευής πλαστικών εξαρτημάτων,  στο Δ/Δ Πολλών Νερών, του Δήμου Ανθεμίων, στο Νομό Ημαθίας. Από την  πυρκαγιά καταστράφηκαν πρώτες ύλες και προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στον εξοπλισμό της επιχείρησης.  Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.. Προανάκριση, για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.