Επιστροφή

ΔΤ 1697, 08/05/2007, 10:15, Συμβαντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:35 χθες, σε υπόγειο αποθηκευτικό χώρο του Ο.Α.Ε.Δ, στην οδό Γ. Λύρα 140, στη Νέα Κηφισιά, του Νομού Αττικής. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε μέρος του συστήματος εξαερισμού του κτιρίου και προκλήθηκαν ζημιές σε αρχειακό υλικό. Στην κατάσβεση συμμετείχαν δεκαπέντε  πυροσβεστικοί υπάλληλοι με επτά οχήματα. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση, από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Επιχείρηση για την απελευθέρωση του αριστερού κάτω άκρου, του Κ.Μ., ετών 3, από θάλαμο ανελκυστήρα, με χρήση διασωστικών εργαλείων, πραγματοποιήθηκε στις 19:30 χθες, στην συμβολή  των οδών Ισιδώρου και Θυάτειρων 24 στη Ν. Ιωνία Αττικής. Στο συμβάν έλαβαν μέρος πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με δύο οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:25 σήμερα, στα υπ΄ αριθμ ΥΡΚ-4503 και ΥΧΝ-1601 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, στη συμβολή των οδών Αλμυρού και Καρδίτσης 7, στον Σταθμό Λαρίσης, του Νομού Αττικής, ενώ μικρές υλικές ζημιές υπέστη και παρακείμενο κτίριο. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα, ενώ προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:25 σήμερα, στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου επεξεργασίας και αποθήκευσης ξυλείας με την επωνυμία «ΑΘΗΝΑ-Ε. ΚΑΜΠΕΡ», έκτασης 2000 τ.μ περίπου, στην περιοχή Άνω Φούσα Ασπροπύργου, του Νομού Αττικής. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν ελαστικά και ξυλεία, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε μηχανήματα της επιχείρησης. Το συμβάν αντιμετώπισαν 50 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 17 οχήματα, ενώ για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.