Επιστροφή

ΔΤ 1698, 09/05/2007, 10:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:35 χθες, στην υπ’ αριθμ. 45214 εμπορική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσ/νίκη – Σκόπια, μετά από τον εκτροχιασμό της, στο ύψος του Δ/Δ Άσπρου του Δήμου Πολυκάστρου. Η αμαξοστοιχία αποτελούνταν από 18 βαγόνια από τα οποία, τα 11 περιείχαν καύσιμα (πετρέλαιο - βενζίνη) και επτά ρινίσματα σιδήρου. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος 80 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 27 οχήματα οι οποίοι, κατάφεραν να την ελέγξουν μετά από 3 ώρες περίπου.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 00:38 σήμερα, σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην οδό Τερψιχόρης 92, στο Παλαιό Φάληρο Αττικής, από διαρροή φιάλης υγραερίου. Από την πυρκαγιά τραυματίστηκαν ελαφρά, 2 άτομα, υπήκοοι Σρι-Λάνκα. Στην κατάσβεση συμμετείχαν τρείς πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα όχημα, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωσής της. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:52 σήμερα, σε καφετέρια, στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Μεθόδης, στο Κάτω Χαλάνδρι Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον εξοπλισμό της επιχείρησης. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.