Επιστροφή

ΔΤ 1707, 19/05/2007, 10:00, Συμβάντα

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:10 χθες, σε ξυλουργικό εργοστάσιο, στο Δ/Δ Φραντζή Φθιώτιδας. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά εμποδίζοντας την εξάπλωσή της στο υπόλοιπο του εργοστασίου. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 22:10. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 22:25 χθες, σε γραφεία συνδέσμων φιλάθλων του Άρη, στην οδό Μιλτιάδου 1 στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 01:01 σήμερα, σε χώρο με εκκλησιαστικά είδη το οποίο στεγαζόταν στο 3ο όροφο της Θεολογικής Σχολής στη Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.