Επιστροφή

ΔΤ 1712a, 26/05/2007, 15:55, Ανακοίνωση

Πραγματοποιήθηκε, στις 26 Μαΐου, παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Βύρωνα Πολύδωρα, του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Ανδρέα Κόη, η τελετή εγκαινίων για την έναρξη της επίσημης λειτουργίας της 4ης Ε.Μ.Α.Κ., στην Κομοτηνή.
Στην τελετή, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ.Δαμασκηνός, παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας Θράκης κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο Βουλευτής Ξάνθης κ. Τσαλίδης Φίλιππος, ο Βουλευτής Καβάλας κ. Χριστοφιλογιάννης Δημήτριος, η Βουλευτής Ροδόπης κ. Μανώλια Χρύσα, ο Υπερνομάρχης Έβρου - Ροδόπης κ. Μινόπουλος Γεώργιος, ο Νομάρχης Ροδόπης κ. Γιαννακίδης Άρης, ο Μουφτής Κομοτηνής, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Κωτσάκης Δημήτριος, ο Δήμαρχος Αιγείρου κ. Λίτσος Ευάγγελος, ο Διοικητής Π.Δ.Π.Υ. Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης Αρχιπύραρχος Κων/νος Καραπατάκης, μεγάλος αριθμός Αξιωματικών του Π.Σ., Ανώτατοι Αξιωματικοί Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας της περιοχής, καθώς και πλήθος κόσμου.
Μετά την καθιερωμένη κοπή της κορδέλας από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, τον Υφυπουργού Εξωτερικών και τον Αρχηγό του Π.Σ., ακολούθησε ξενάγηση των επίσημων προσκεκλημένων στις εγκαταστάσεις της νέας Υπηρεσίας.