Επιστροφή

ΔΤ 1716, 31/05/2007, 10:00, Συμβάντα

 

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 11:10 χθες, σε διώροφη μονοκατοικία, στην οδό Ζωγράφου 40, στα Μετέωρα Πολίχνης στην Θεσσαλονίκη. Η μονοκατοικία, υπέστη μικρές υλικές ζημιές, ενώ βρέθηκε από την Πυροσβεστική έξοδο εκτός της οικίας νεκρός ο Λ. Ι. 35 ετών. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 19 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:00 χθες, σε εστιατόριο, στην οδό Ποντίων, στη Θήβα. Από την πυρκαγιά το εστιατόριο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Στο συμβάν έλαβαν μέρος τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 22:00 χθες, σε ξυλουργείο, στη Σκόπελο Μαγνησίας. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν μεγάλες ποσότητες πρώτων υλών και υπέστη ζημιές ο εξοπλισμός της επιχείρησης. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 13 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:00 σήμερα, σε διπλοκατοικία, στο Γαλατάκι Κορινθίας. Από την πυρκαγιά υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές η οικία. Για την κατάσβεσή της έλαβαν μέρος τέσσερις πυροσβέστες, με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσία μας.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:20 σήμερα, σε  φανοποιείο αυτοκινήτων στο Δ/Δ Αρκαλοχωρίου στο Νομό Ηρακλείου. Από την πυρκαγιά, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον εξοπλισμό της επιχείρησης καθώς και σε τρία οχήματα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος δέκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα.