Επιστροφή

ΔΤ 1717, 01/06/2006, 10:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 09:46 χθες, σε αποθήκη ειδών υγιεινής, στην οδό Γεωργίου, στη θέση Ζουνό, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές σε είδη υγιεινής, χαρτικά κ.α. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 27 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με εννιά οχήματα, ενώ προανάκριση  διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 10:05 χθες, σε διώροφη οικία, στο Δ/Δ Βουνάργου, του Δήμου Ιαρδάνου, στον Πύργο Ηλείας. Από την πυρκαγιά υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές η οικία. Για την κατάσβεσή της έλαβαν μέρος 18 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσία μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 22:05 χθες, σε κουζίνα διαμερίσματος 4ου ορόφου, στην οδό Αναστασιάδη 2, στο Αγρίνιο. Στο συμβάν συμμετείχαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωσής της, ενώ  υπέστη ελαφρά εγκαύματα στο χέρι η Α.Ε, 70 ετών, την οποία και παρέλαβε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση, από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Πύργου.