Επιστροφή

ΔΤ 1720, 07/06/2007, 09:15, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12:35 χθες, σε μονοκατοικία, στο Δ/Δ Κοντοκάλης, του Δήμου Κερκυραίων, στην Κέρκυρα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία. Για την κατάσβεσή της έλαβαν μέρος 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσία μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:10 χθες, σε κατάστημα ενδυμάτων, στην οδό Αγίων Θεοδώρων 170, στην Ορεστιάδα. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν εμπορεύματα, ενώ στην κατάσβεσή της συμμετείχαν εφτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Λόγω των έντονων  βροχοπτώσεων που εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου,  η Υπηρεσία μας:

1)  από τις 07:00, δέχτηκε 70 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια κυρίως κατοικιών και επιχειρήσεων, ενώ προέβη και σε τρείς κοπές δέντρων, στις περιοχές Περαίας, Καλοχωρίου, Ν. Επιβατών, Σίνδου και Καλαμαριάς, του Νομού Θεσσαλονίκης. Όλα τα συμβάντα, αντιμετωπίστηκαν άμεσα από 20 συνεργεία με 40 πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

2) από τις 10:10, στις περιοχές Παραλίας Οφρυνίου-Τούζλας του Νομού Καβάλας, δέχτηκε 17 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια κυρίως κατοικιών και επιχειρήσεων. Για την αντιμετώπιση των συμβάντων συγκροτήθηκαν τρία συνεργεία με έξι πυροσβεστικούς υπαλλήλους.