Επιστροφή

ΔΤ 1723, 10/06/2007, 13:40, Συμβάντα

Νεκρή βρέθηκε στις 11:25 χθες, η Δ.Ε. 80 ετών, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην οικία, όπου διέμενε, στην οδό Αγίου Νικολάου 39, του Δήμου Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν οχτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, εντόπισαν την άτυχη γυναίκα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Επιχείρηση ανάσυρσης πραγματοποιήθηκε, στις 12:45 χθες, στον ποταμό Εύηνο, στο Δ/Δ Χάνι Μπανιά του Δήμου Ναυπάκτου, κατά την οποία ανασύρθηκε νεκρή η Σ.Π. ετών 70, μετά από πτώση της στο ποτάμι. Στην επιχείρηση ανάσυρσης συμμετείχαν εφτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε, στις 12:20 χθες, στο Δ/Δ Αγίου Νικήτα, στη θέση Μύλος του Δήμου Λευκάδας, κατά την οποία περισυλλέγει τραυματισμένη η Μ.Ζ. 39 ετών Τσέχικης υπηκοότητας, μετά από πτώση της σε χαράδρα. Στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα, οι οποίοι παρέδωσαν την τραυματία σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη μεταφορά της στο Γ.Ν. Λευκάδας.