Επιστροφή

ΔΤ 1735, 23/06/2007, 09:50, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 16:05 χθες, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου διπλοκατοικίας, στην οδό Βουτσά 7, στο Βύρωνα Αττικής. Από την πυρκαγιά υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές η οικία και για την κατάσβεσή της έλαβαν μέρος 19 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με επτά οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.


Κατά τη διάρκεια της νύχτας εκδηλώθηκαν οι παρακάτω πυρκαγιές στην Αττική:
1) στις 22:08 χθες, στο εσωτερικό του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς, στη συμβολή των οδών Ούλωφ Πάλμε και Γρηγορίου Αυξεντίου, στου Ζωγράφου.
2) στις 22:08 χθες, στο εσωτερικό του υποκαταστήματος της Τράπεζας PROBANK, στη συμβολή των οδών Κλείτου και Γρηγορίου Αυξεντίου, στου Ζωγράφου.
3) στις 01:43 σήμερα, στο υπ’ αριθμ. ΖΗΙ-7059 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε υπαίθριο οικοπεδικό χώρο, στη συμβολή των οδών Αγίου Γερασίμου και 25ης Μαρτίου, στη Λούτσα. Τα παραπάνω περιστατικά αντιμετωπίστηκαν άμεσα από την Υπηρεσία μας από 24 πυροσβεστικούς υπαλλήλους με οκτώ οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:42 σήμερα, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Τοπάζη 17-19, στην περιοχή Πηγάδα, στον Πειραιά. Στο συμβάν συμμετείχαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωσής της. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση, από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.