Επιστροφή

ΔΤ 1739, 29/06/2007, 15:30, Ανακοίνωση

Ο Πρωθυπουργός στο 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ.

Επίσκεψη στο Συντονιστικό και Επιχειρησιακό Κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος, πραγματοποίησε σήμερα, στις 14:00, ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την εξέλιξη των δασικών πυρκαγιών, που εκδηλώθηκαν το τελευταίο διάστημα, σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ο Πρωθυπουργός, τον οποίο συνόδευε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βύρων Πολύδωρας, ενημερώθηκε από το Διοικητή του 199-Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ. Αρχ/ρχο Φώτη Καλαχάνη, σχετικά με την πορεία των επιχειρήσεων κατάσβεσης, τις δυνάμεις και τα μέσα που συμμετέχουν στον αγώνα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Ο Πρωθυπουργός μίλησε, μέσω ασυρμάτου, στο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, που εργάζεται στα μέτωπα των πυρκαγιών και απηύθυνε το παρακάτω μήνυμα:

«Θέλω, εκ μέρους της Πολιτείας, να σας ευχαριστήσω, γιατί πάντα στις κρίσιμες ώρες, όπως αυτές που περνάμε, δίνετε την ψυχή σας. Χρειάζεται πάνω από όλα ψυχή, για να παλέψει κανείς σε τόσο αντίξοες καιρικές συνθήκες, πρωτοφανείς για τον τόπο μας, για να παλέψει κανείς με τέτοιας έκτασης φωτιές. Καλή δύναμη και καλό κουράγιο, σε όλους».