Επιστροφή

ΔΤ 1742, 04/07/2007, 10:15, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15:35 χθες, στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου επεξεργασίας και αποθήκευσης ξυλείας με την επωνυμία «ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ Α.Ε.», στο Δ.Δ. Νικήτης του Δήμου Σιθωνίας, στο Νομό Χαλκιδικής. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ξυλεία, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε μηχανήματα της επιχείρησης. Το συμβάν αντιμετώπισαν 16 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με οχτώ οχήματα, ενώ για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:35 χθες, σε όχημα συσκευασίας και μεταφοράς εμπορευμάτων, στις εγκαταστάσεις του Ο.Λ.Π., στο Ν. Ικόνιο. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο όχημα. Στην κατάσβεση συμμετείχαν εννιά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 05:32 σήμερα, σε δύο αυτοκίνητα και ένα μοτοποδήλατο στην οδό Μαγνησίας 59, στο Βύρωνα.  Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα υπ΄ αριθμ. ΙΕΖ-4695 και Ν-PL-121 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και το ΥΤΧ-232 μοτοποδήλατο, τα οποία ήταν σταθμευμένα. Στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι  με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσία μας.