Επιστροφή

ΔΤ 1751, 13/07/2007, 09:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 09:26 χθες, σε ξυλουργείο στην οδό Νάξου 55, στους Αγίους Αναργύρους. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον εξοπλισμό της  επιχείρησης.  Στην κατάσβεση συμμετείχαν 13 πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιο  Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:13 χθες, σε χώρο των εγκαταστάσεων του Ο.Δ.Δ.Υ.  στα Άνω Λιόσια. Από την πυρκαγιά υπέστησαν σοβαρές ζημιές οχήματα και εξαρτήματα αυτών. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 13 πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιο  Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Σχετικά με το θανάσιμο τραυματισμό των τριών Πυροσβεστών Εποχικής Απασχόλησης:              

α) Κορομηλά Νικήτα του Νικολάου, β) Μαρκάκη Στυλιανού του Νικολάου, γ) Τζανάκη Ηρακλή

 του Μιχαήλ,

καθώς και το σοβαρό τραυματισμό του Πυροσβέστη Εποχικής Απασχόλησης, Μανωλιτσάκη Εμμανουήλ του Ιωάννη, διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για την εξακρίβωση των συνθηκών και αιτιών θανάτου των τριών, καθώς και των συνθηκών και αιτιών του τραυματισμού του τετάρτου. Την Ε.Δ.Ε. ανέλαβε ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Δημήτριος Κάκκος.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου σημειώθηκαν συνολικά 111 δασικές πυρκαγιές σε όλη την χώρα, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα. Στον τόπο των πυρκαγιών, παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για τη φύλαξή τους.