Επιστροφή

ΔΤ 1753, 15/07/2007, 15:30, Συμβάντα

Νεκρός βρέθηκε ο Μ.Ε. 21 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε, στις 01:35 σήμερα, σε αποθηκευτικό χώρο εταιρείας τροφίμων «Αρβανιτίδης Α.Ε.», στο Δ/Δ Πατρίδος στο Δήμο Δοβρά Ημαθίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε εμπορεύματα και στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, ενώ δύο άτομα με αναπνευστικά προβλήματα και ένα με εγκαύματα, διεσώθησαν και παραδόθηκαν σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και διακομισθήκαν στο Γ.Ν. Βεροίας. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 17 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με οκτώ οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 06:50 σήμερα, στο 3ο χλμ Πτολεμαϊδας – Φλώρινας σε εργοστάσιο ξυλείας. Από την πυρκαγιά υπέστη σοβαρές ζημιές ο εξοπλισμός της επιχείρησης καθώς και η ξυλεία που ήταν αποθηκευμένη στο χώρο. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου σημειώθηκαν συνολικά 101 δασικές πυρκαγιές σε όλη την χώρα, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα. Στον τόπο των πυρκαγιών, παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για τη φύλαξή τους. Προανακρίσεις διενεργούνται από τα κατά τόπους Ανακριτικά Τμήματα