Επιστροφή

ΔΤ 1754, 16/07/2007, 10:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:16 χθες, σε  τρεις παρακείμενες επιχειρήσεις (ανταλλακτικά, ανταλλακτικά μηχανημάτων οδοποιίας, μηχανουργείο), στην πάροδο της οδού Δράκοντος 85, στον Κολωνό, στο νομό Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές σε εμπορεύματα και στον μηχανολογικό εξοπλισμό των επιχειρήσεων. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 25 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 12 οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:36 χθες, σε γραφεία του Υπουργείου Οικονομικών (τομέας πολιτιστικής ανάπτυξης), στη συμβολή των οδών Βουλής και Νικοδήμου 11, στην Αθήνα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές σε χαρτικά , ξυλεία και στην επίπλωση των γραφείων. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα, ενώ προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου σημειώθηκαν συνολικά 89 δασικές πυρκαγιές σε όλη την χώρα, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα. Στον τόπο των πυρκαγιών, παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για τη φύλαξή τους. Προανακρίσεις διενεργούνται από τα κατά τόπους Ανακριτικά Τμήματα.